ΕΝΑΡΞΗ 18 Απριλίου 2017, 19:00
Το σιμιγδάλι και το νερό συναντιούνται και ξεκινάει
το ταξίδι του πιο πολυμαγειρεμένου προϊόντος.
Του ζυμαρικού.
Είτε απλά βρασμένα, είτε γεμιστά με τυρί ή σάλτσα, μας απογειώνουν.
Αυτή την Τρίτη θα απολαύσουμε ιταλική κουζίνα και χειροποίητα ζυμαρικά που θα παρασκευάζουμε εκείνη την ώρα μπροστά σας.
Τρίτη 18.04.2017
μετά τις 19:00
στην κουζίνα του FREUD.
Δείτε το event στο Facebook εδώ
Το σιμιγδάλι και το νερό συναντιούνται και ξεκινάει
το ταξίδι του πιο πολυμαγειρεμένου προϊόντος.
Του ζυμαρικού.
Είτε απλά βρασμένα, είτε γεμιστά με τυρί ή σάλτσα, μας απογειώνουν.
Αυτή την Τρίτη θα απολαύσουμε ιταλική κουζίνα και χειροποίητα ζυμαρικά που θα παρασκευάζουμε εκείνη την ώρα μπροστά σας.
Τρίτη 18.04.2017
μετά τις 19:00
στην κουζίνα του FREUD.
Δείτε το event στο Facebook εδώ
Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.