Free cookie consent management tool by TermsFeed Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Κατερίνης, Ι.Ντούμου, επί τη εκδημία του Μητροπολίτη, πρώην Κίτρους Γέροντος Αγαθονίκου – OlymposPress.gr
Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Κατερίνης, Ι.Ντούμου, επί τη εκδημία του Μητροπολίτη, πρώην Κίτρους Γέροντος Αγαθονίκου

Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
10-06-2024

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Κατερίνης, Ι.Ντούμου, επί τη εκδημία
του Μητροπολίτη, πρώην Κίτρους Γέροντος Αγαθονίκου
Η Κατερίνη και η Πιερία πενθεί σήμερα τον Μητροπολίτη πρώην Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γέροντα, Αγαθόνικο, ο οποίος επί 28 έτη ποίμανε τον Λαό του Θεού στην ιστορική μας Μητρόπολη (1985 - 2013).
Ο Μητροπολίτης Αγαθόνικος, ο οποίος υπήρξε ένας πραγματικός Πατέρας όλων μας, αφήνει πίσω του πλούσιο πνευματικό έργο, μα πάνω απ’ όλα αφήνει ιερές παρακαταθήκες προς τον Κλήρο και τον Λαό της περιοχής μας.
Από σήμερα έως και την ημέρα της Εξοδίου Ακολουθίας του αοιδίμου Ιεράρχη Αγαθονίκου, οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες στο Δημαρχείο Κατερίνης, ενώ την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024, τον αποχαιρετούμε στον Καθεδρικό Ι.Ν. Θείας Αναλήψεως. Σε ένδειξη πένθους, τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς του Ποιμενάρχη μας, κατά την ημέρα της ταφής του, οι υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης από τις 11 το πρωί,  θα παραμείνουν κλειστές.
Ας έχουμε την ευχή του και τις ευλογίες του.
Ο Δήμαρχος Κατερίνης
Ιωάννης Ντούμος

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.