Free cookie consent management tool by TermsFeed Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα we4all – OlymposPress.gr
Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα we4all

Με εμπειρία πλέον των 5 χρόνων στην περιβαλλοντική εκπαίδευση παιδιών σε σχολεία από όλο τον κόσμο, η we4all κάνει την αρχή για το Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα 2024-25 με σκοπό «Να δώσουμε την δύναμη στα παιδιά για να γίνουν η Αλλαγή που χρειάζεται ο κόσμος μας».

Το Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα αφορά όλες τις βαθμίδες σχολείων από όλο τον κόσμο, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, με κάθε κατηγορία να είναι ξεχωριστή από τις υπόλοιπες, όμως με ίδιους κανόνες και σύστημα βαθμολόγησης. Τα παιδιά από κάθε σχολείο. θα συνεργάζονται σαν μια ομάδα και θα πραγματοποιούν δραστηριότητες μέσα στα σχολεία ή και στις κοινότητες και γειτονιές τους, οι οποίες θα κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.


Με βάση το σύστημα πόντων, στο τέλος της σχολικής χρονιάς, οι 3 νικητές της κάθε κατηγορίας θα αναγνωρίζονται και θα ανταμείβονται με ένα ξεχωριστό δώρο. Διαφορετικό κάθε χρονιά.

Ο μεγαλύτερος, όμως νικητής από όλους θα είναι ο πλανήτης μας και η ανθρωπότητα.
Επικοινωνήστε με το [email protected] για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος για την συμμετοχή του σχολείου σας αν είστε εκπαιδευτικοί ή ενημερώστε τις διευθύνσεις των σχολείων των παιδιών σας μέσω του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.