Free cookie consent management tool by TermsFeed Ολοκλήρωση εργασιών ανακαίνισης όλων των ΚΕΠ του δήμου Πύδνας-Κολινδρού – OlymposPress.gr
Ολοκλήρωση εργασιών ανακαίνισης όλων των ΚΕΠ του δήμου Πύδνας-Κολινδρού
Ολοκλήρωση εργασιών ανακαίνισης όλων των ΚΕΠ του δήμου Πύδνας-Κολινδρού

     Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού των τεσσάρων ΚΕΠ του δήμου Πύδνας-Κολινδρού”. Ο εκσυγχρονισμός περιλαμβάνει τόσο την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών, όσο και την αναβάθμιση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού (προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών, εκτυπωτών κλπ). Έγινε μετά από χρηματοδότηση ποσού 150.770,51€ από το “Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης”, το οποίο είχε διατεθεί στο δήμο κατά τη διάρκεια της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής του κ. Μανώλα.
     Συγκεκριμένα, η σχετική μελέτη υποβλήθηκε στις 21-10-2022, η δημοπράτηση έγινε στις 21-10-2022 και η σχετική σύμβαση υπογράφηκε στις 24-3-2023.
     Με την ολοκλήρωση των εργασιών, έχουν βελτιωθεί σημαντικά τόσο οι χώροι όπου στεγάζονται τα ΚΕΠ όσο και η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.

Κωνσταντίνος Β. Παραλυκίδης
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης και
Συνδυασμού “Θέλουμε και Μπορούμε”
Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.