ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ YoungChefs
16:00 Αναχώρηση των YoungChefsαπό τη Θεσσαλονίκη
17:15 Άφιξη στη Φάρμα Φωτιάδη στην Εξοχή. Παρουσίαση της ιστορίας του μαύρου χοίρου, επίσκεψη στα ζώα και στη γραμμή παραγωγής. Συνταγές, προτάσεις μαγειρέματος.
18:15 Αναχώρηση για την περιοχή της Καρίτσας – Γρίτσα Λιτοχώρου
18:45 Άφιξη στη βιομηχανία ZEUSKIWI. Παρουσίαση της εταιρείας και των φρούτων, επίσκεψη στη γραμμή παραγωγής
19:45 ΑναχώρησηγιαξενοδοχείοMediterranean Village Hotel & Spa
ΕΚΔΗΛΩΣΗΣΤΟMEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL & SPA
20:30-21:00 Άφιξη στο ξενοδοχείο- Παρουσίαση βίντεο για τον Όλυμπο
Χαιρετισμός της Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας
21:00-21:30 Γευστική δοκιμή τοπικών οίνων του Ολύμπου – Πιερίας, συνοδεία φρούτων της εταιρείας ZEUSκαι τυριών της εταιρείας ABASDRAS
Οι οινοποιοί – κτήματα που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση είναι: Κτήμα Αδάμου, Κτήμα Κούρτη – Οινόβιον, Κτήμα Μυθικό Βουνό – Οικογένεια Γραμματόση, Κτήμα Χρυσοστόμου, Οινάμπελος Κολινδρού – Κτήμα Πιερία Ερατεινή, Οινοποιία Παπαγιαννούλη
Ζωντανή προβολή και παραγωγή του δείπνου που θα ακολουθήσει.
21:30-22:30 Δείπνο με βάση τον μαύρο χοίρο (ΦΑΡΜΑ ΦΩΤΙΑΔΗ), συνοδεία τοπικών κρασιών και άλλων προϊόντων της περιοχής (Ζυμαρικά από Δίκοκο σιτάρι της KOUKOSINN, Μύδια από την εταιρεία MEGAOSTRAKON)
22:30- 23:00 Αναμνηστικά, αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη
** Η εκδήλωση στο MediterraneanVillageHotel& Spaείναι ανοικτή για το κοινό με ώρα προσέλευσης 8:15 μ.μ.. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 25 €. Ο αριθμός των προσκλήσεων είναι περιορισμένος. Για κρατήσεις στο 2351064600 και στο 6980056462
Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.