Free cookie consent management tool by TermsFeed Δήμος Κατερίνης: «Εκπέμπει σινεμά» στο δημοτικό πάρκο – «Αμίρα/Amira» την Τρίτη 23/07 & ώρα 21:30 – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης: «Εκπέμπει σινεμά» στο δημοτικό πάρκο – «Αμίρα/Amira» την Τρίτη 23/07 & ώρα 21:30
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
17- 07-2024


Δήμος Κατερίνης: «Εκπέμπει σινεμά» στο δημοτικό πάρκο
- «Αμίρα/Amira» την Τρίτη 23/07 & ώρα 21:30

- Τις προβολές προτείνει η Κινηματογραφική Λέσχη σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού
Η οθόνη του θερινού σινεμά……… «εκπέμπει» για την καλοκαιρινή περίοδο, ταινίες που απολαμβάνουμε. «Θερινό Σινεμά στην πόλη - Συντροφιά με τα Αστέρια» κάθε Τρίτη στο καταπράσινο θεατράκι του δημοτικού πάρκου. Παρά την υψηλή θερμοκρασία που επικράτησε χθες το βράδυ,  η προβολή της ταινίας " Glory/Slava" έτυχε αποδοχής από τους σινεφίλ.
Επόμενη προγραμματισμένη προβολή
«Αμίρα/Amira» (2021) - Τρίτη 23/07 & ώρα 21.30
Η ταινία «Αμίρα/Amira» βασισμένη σε αληθινά γεγονότα που εκτυλίσσονται στις Ισραηλινές φυλακές,  για Παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους, προβάλλεται την Τρίτη 23 Ιουλίου (21.30), στο πλαίσιο του Προγράμματος «Θερινό Σινεμά στην πόλη – Συντροφιά με τα Αστέρια», στο Δημοτικό Θέατρο Πάρκου Κατερίνης.
Την σκηνοθεσία υπογράφει ο: Μοχάμεντ Ντιάμπ. Πρωταγωνιστούν οι: Τάρα Αμπούντ, Σάμπα Μπουμπάρακ και Αλί Σουλιμάν.
Είσοδος ελεύθερη
Γινόμαστε μια μεγάλη παρέα. Μοιραζόμαστε σπουδαίες ταινίες, που προτείνει η Κινηματογραφική Λέσχη σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δ. Κατερίνης και συνεχίζουμε…στο δημοτικό θέατρο.


Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.