Free cookie consent management tool by TermsFeed Δήμος Κατερίνης: Διανομή εμφιαλωμένων νερών στις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης: Διανομή εμφιαλωμένων νερών στις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
12-06-2024


Δήμος Κατερίνης: Διανομή εμφιαλωμένων νερών στις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων
Με πρωτοβουλία του Δημάρχου, Ιωάννη Ντούμου λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, 11000 εμφιαλωμένα νερά φρόντισαν να προμηθευτούν και να διαθέσουν στους μαθητές/μαθήτριες όλων των βαθμίδων, ο Δήμος Κατερίνης/ Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού & Δημοτικού Ωδείου και οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου.
Τη διανομή των νερών από το Α’ και  Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, αντίστοιχα προς τις Διευθύνσεις των σχολικών μονάδων συντονίζει ο  Αντιδήμαρχος, Γιώργος Κοκαβίδης.
Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή τις υψηλές θερμοκρασίες και σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Καιρού, που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο Δήμος Κατερίνης θέτει σε λειτουργία κλιματιζόμενους χώρους.
Συγκεκριμένα, από σήμερα Τετάρτη 12 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 14 Ιουνίου, κατά τις ώρες 09:00 π.μ. έως 21:00, για την προστασία των ευπαθών - ευάλωτων (άστεγοι κ.α.) ομάδων της πόλης από τις υψηλές θερμοκρασίες, τίθενται στη διάθεση των πολιτών οι εξής κλιματιζόμενοι χώροι:
- Στο Β’ ΚΑΠΗ (δημοτικό πάρκο). Επιπλέον, το τηλέφωνο 23510 79159 του Β΄ΚΑΠΗ θα δέχεται κλήσεις από πολίτες για σημεία, όπου βρίσκονται άστεγοι που χρειάζονται σχετική συνδρομή και βοήθεια.
- Στην αίθουσα συνεδριάσεων (1ος όροφος) του Δημαρχείου Κατερίνης.
Παράλληλα, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κατερίνης απευθύνει έκκληση στους πολίτες να λάβουν μέτρα προστασίας και να παραμένουν σε δροσερούς χώρους:


Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.