Free cookie consent management tool by TermsFeed «Γιορτάζουμε τη μουσική» στον αρχαιολογικό χώρο «Τύμβος Α» του Κορινού – Τρίτη 21/06 & ώρα 20:30 – Συναυλία – OlymposPress.gr
«Γιορτάζουμε τη μουσική» στον αρχαιολογικό χώρο «Τύμβος Α» του Κορινού – Τρίτη 21/06 & ώρα 20:30 – Συναυλία
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας - Τύπου
14/06/2022

Δήμος Κατερίνης – Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ): «Γιορτάζουμε τη  μουσική» στον αρχαιολογικό χώρο «Τύμβος Α» του Κορινού
- Τρίτη 21/06 & ώρα 20:30 - Συναυλία

Με τη γιορτή της μουσικής, στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής», στον αρχαιολογικό χώρο «Τύμβο Α» του Κορινού Πιερίας, ανοίγει η αυλαία των εκδηλώσεων για το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι», που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης.
Με στόχο την ανάδειξη του Μνημείου και του συγκεκριμένου χώρου ευρύτερα, ο Δήμος Κατερίνης για πρώτη φορά πραγματοποιεί εκδήλωση. με φόντο τον συγκεκριμένο αρχαιολογικό χώρο, την Τρίτη 21/06 & ώρα 20:30, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Συμμετέχουν: Βυζαντινός χορός & Παραδοσιακή Χορωδία – Ορχήστρα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Ο Όσιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω»
• Λεμονή Μαρία μαθήτρια του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης
• Αικατερίνη Δάμπαση καθηγήτρια γαλλικής φιλολογίας
• Φωνητικό σύνολο“Cantus Novus Femina”, Κύπρος
• Καθηγητές Μουσικού Γυμνάσιου και Λυκείου Κατερίνης
• Μουσικό σχήμα “Animus”
• Φωνητικό σύνολο “De Profundis”
Την εκδήλωση πλαισιώνουν χορευτικά σχήματα (Λύκειο Ελληνίδων Κατερίνης, Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας).
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Σημείωση: Ο αρχαιολογικός χώρος θα είναι επισκέψιμος από τις 19:00 για ξενάγηση από τους αρχαιολόγους της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πιερίας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα για το φετινό «Πολιτιστικό Καλοκαίρι» μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 23510 47445 (Τμήμα Επικοινωνίας - Τύπου, Τμήμα Πολιτισμού – ΟΠΠΑΠ), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Αναλυτικά στοιχεία για όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις. θα δημοσιεύονται/μεταδίδονται έγκαιρα από τα επίσημα social media του Δήμου Κατερίνης, καθώς και από τα Μ.Μ.Ε.
Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.